Over ons

Energie is de basis

Als u zich minder fit voelt of (chronische) pijn heeft, betekent dat het energieniveau in uw lichaam te laag is. APS therapie zorgt voor een aanmaak van energie in de zenuwcellen, in de vorm van ATP. Dit stofje heeft uw lichaam nodig om de energie door het lichaam te 'verplaatsen' en onder andere pijn te verzachten. ATP is cruciaal voor het optimaal functioneren van uw lichaam. De ATP energie wordt aangemaakt in uw cellen. APS therapie brengt via plakelektroden een kleine prikkel over op de huid, voor een verhoogde aanmaak van ATP. Tijdens dit proces maakt uw lichaam zelf pijnstillers aan. In deze dubbele werking zit de kracht van APS therapie. Meer energie en minder pijn!

Lees hier meer over de werking van APS therapie.

Specialisaties

Ik ben Rita Nijdam en ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Wilt u liever dat ik bij u langs kom? Ook dat is mogelijk.

Mensen met de meest uiteenlopende klachten kunnen bij mij terecht voor APS therapie. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van open wonden, carpaal tunnelsyndroom en MS. Daarnaast richt ik me op mensen met fibromyalgie. Ik zie voor deze groep nieuwe kansen en een mooie dankbare uitdaging voor mij.

Geaccrediteerd

Ik ben geaccrediteerd door de BVAT. Dit geeft u de zekerheid dat ik werk volgens de eisen van de BVAT. Alle informatie die u verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld.


Neem contact op